More

  [Nieuws] Triangle Studios wint na drie jaar tweede uil, eerste inmiddels overleden

  Triangle Studios’ CEO Remco de Rooij is, eh, blij met zijn tweede uil.

  Friesland pakte twee van de belangrijkste awards: Best Serious en Best Mobile/Handheld. Hoewel die laatste, Triangle Studios voor de goede doelen game WiNTA, natuurlijk ook een beetje Japans was. Het concept voor de muziekgame is bedacht door Masaya ‘Vib Ribbon’ Matsuura. Triangle maakte er vervolgens een erg lekkere iPhone-game van.

  Ze hadden er drie jaar op moeten wachten, maar de Friese studio heeft nu dus zijn tweede uil te pakken. De vorige, in 2008 gewonnen voor dezelfde categorie, is echter kaput. Omgewaaid. Ja, dat leest u goed, omgewaaid. De Trianglers hebben het voor elkaar gekregen de wellicht zwaarste game-award ter wereld door de wind om zeep te laten helpen. Eens zien op welke originele wijze ze een einde maken aan het bestaan van dit exemplaar…

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img