More

  [Nieuws] Global Game Jam 2012: inschrijvingen geopend voor vijf locaties

  Hilversum, Leeuwarden, Breda, Enschede en Amsterdam: ’s werelds grootste gamejam pakt het ook in Nederland weer groots aan. Op maar liefst vijf locaties zal er tussen 27 en 29 januari onder hoogspanning gewerkt worden aan tientallen games. Inschrijven voor de Global Game Jam is open voor iedereen en kan hier.

  Het zal nog moeilijk worden de impact van de (Hilversumse) winnaar van 2011 te overtreffen. Het gelegenheidsteam Aardbever bedacht GlitchHiker, won zowel de publieks- als de juryprijs, waarna de game de wereld over ging en vorige maand nog een nominatie voor de Control Industry Award verdiende.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img