More

  [Beeld] In de serie ‘Zonder uil’ — een stel foto’s van het Control Industry Dinner

  Niet alle aanwezigen op het Control Industry Dinner waren daar om een uil op te halen. Een kleine impressie van uilloze meeëters. De foto’s zijn van Arno Landsbergen.

  “Volgend jaar wil ík op dat podium… Maar hoe?” Pim Bouman van Gamious

  “Dus…” Jasper Vis (Headcandy, links) en Daan Archer (huidige tech-start-upper en voormalig Wetenschappelijk Technische Attaché voor de Nederlandse ambassade in Tokio).

  “어디서 않는 올빼미인가요?” Professor Kim, leider van de Koreaanse delegatie.

  “Waar zijn die gasten toch de hele tijd?” Advocaat, schrijver en Control-columnist Olivier Oosterbaan had de pech aan de Control-tafel plaats te mogen (moeten) nemen. En zat dus geregeld alleen. Sorry, Olivier. Er was iets met microfoons, uilen en een podium.

  En eindelijk was het publiek dan even stil. Het strijkkwartet Vortex (hoewel die naam nog kan wijzigen) verraste het publiek met een medley van overbekende gametunes van bijvoorbeeld Pac-Man, Mario en Zelda.

  De Control-jongens Eric Bartelson (links) en Matthijs Dierckx (rechts) tijdens de opening: “En ook dit jaar verloren we een advertentie omdat iemand boos was over een column…” (Foto: Zuraida Buter)

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img