More

  [Video] Dit is het filmpje van de Control Industry Award

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OckTa69NzWs’]

  Er mag dan een kleine discussie zijn ontstaan over de winnaar van de Control Industry Award 2011 (voor iedereen die vorige week in een grot heeft doorgebracht: dat was dus Killzone 3), het filmpje waarmee de genomineerden werden aangekondigd was werkelijk weergaloos. En het mooie is, we hebben nog veel meer van dit soort filmpjes voor alle 13 categorie├źn. Verwacht deze week dus af en toe nog wat bewegend beeld van de Dutch Game Awards 2011. Editor is Teun Vermeer, special uilen-effects door Bob Groen.

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img