More

  [Uit Nu!] Gua-Le-Ni or the Horrendous Parade voor iPad

  NHTV docent en filosofisch ingesteld columnist van Control online Stefano Gualeni heeft net zijn eerste iPad-game uitgebracht. Gua-Le-Ni (hoe zou hij die naam hebben bedacht?) or the Horrendous Parade is een verrassend puzzelspel waarin je vreemdsoortige dieren moet classificeren met behulp van kubussen. De beesten zijn samengesteld uit onderdelen van verschillende soorten dieren en die onderdelen moeten zo snel mogelijk gematcht worden de plaatjes op de kubussen. De game is tot stand gekomen door uitvoerige biometrische testen, die de correlatie meten tussen stresslevels en het aanspannen van de gezichtspieren aan de ene kant en de cognitieve uitdaging, leercurve, duur en spelplezier aan de andere kant. De testen zijn gedaan op de NHTV in Breda, de ontwikkeling van de game lag in handen van de Italiaanse developer Double Jungle. Koop de game hier.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img