More

  [Nieuws] De verhoging van de maximumsnelheid maakt deze game weer actueel

  Minister Schultz kondigde gisteren aan per 1 september volgend jaar op zestig procent van de snelwegen de maximumsnelheid te willen verhogen naar 130 kilometer per uur. Milieudefensie is het daar niet mee eens: “Schultz is minister voor snelwegen en niet van milieu.” aldus een woordvoerder. De groene organisatie protesteerde eerder al tegen de verhoging van de maximumsnelheid met een online game van de Amsterdamse studio FFX. Nu is Race Rutte Eruit weer helemaal actueel en hier te spelen. (Je neemt het niet alleen op tegen Rutte, maar ook tegen Verhagen en Wilders.)

  Recente vacatures

  spot_img

  GDC 2023

  KRIJG 10% KORTING OP GDC ONSITE ALL ACCESS, CORE OF SUMMITS PASSEN MET CODE: 10OFF-CONTROL-MPV5X. KLIK HIERONDER OM JE PAS TE KOPENspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img