More

  [Nieuws] Bohm van Monobanda bij de laatste 15 Selected Projects van Game Connection en SCEE

  Game Connection en Sony Computer Entertainment Europe hebben vandaag de shortlist bekend gemaakt voor de competitie Best Project 2012. Tussen de 15 ongetekende games zit één Nederlandse: Bohm van Monobanda. De game kwam tot stand met financiële hulp van het Gamefonds en is een samenwerking tussen Monobanda, Cannibal Game Studio en Claynote. De winnaar van de competitie krijgt dev kits voor de PS3 of PSVita en verdere support van Sony. Na live presentaties van de games aan vertegenwoordigers van Sony en investeerders wordt op 6 december bekend wie er met de hoofdprijs vandoor gaat.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=huJxi5BlN1g’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img