More

  [Nieuws] Vlambeer even on-Vlambeers stil na winnen award

  Stop ze een microfoon onder hun neus en Rami Ismail en Jan Willem Nijman, beter bekend als het indie-duo Vlambeer, beginnen te raaskallen. Meestal dan. Op het podium van de Dutch Game Awards kwamen er na het winnen van de prijs voor Best Online Game ineens serieuze woorden. “Met deze game [Radical Fishing] is het voor ons begonnen. Die heeft alles wat we daarna gedaan hebben mogelijk gemaakt. We zijn er ongelooflijk trots op.” Dat was het. De voor hun gebruikelijke recalcitrantie was nergens te bekennen. (Fragment Jeugdjournaal na de klik)

  Niet dat ze dat niet van plan waren geweest, maar “toen we er eenmaal stonden waren we alleen maar trots”. Overigens stond het duo die middag op dezelfde wijze het Jeugdjournaal te woord (doorspoelen naar 6:18):

  Get Adobe Flash Player
  Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img