More

  [Nieuws] Trotse militair neemt Dutch Game Award in ontvangst

  Kolonel/arts Agali Mert met de Dutch Game Award voor Best Serious Game.

  Het was wellicht even wennen, militaire uniformen op het podium tijdens de Dutch Game Awards, maar ergens natuurlijk hartstikke logisch. Het initiatief voor Body Posture, gekozen tot Best Serious Game, kwam immers van het Militair Revalidatie Centrum (MRC) Aardenburg, of meer exact: van Kolonel en arts Agali Mert. Hij nam dan ook de uil in ontvangst, mede namens de partners Motek Medical (makers van het CAREN-platform) en het Leeuwardense Grendel Games.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img