More

  [Nieuws] Games for Health Award in ongezonde conditie…

  Vorig jaar haalde slechts een klein percentage uilen ongeschonden het einde van de awardsceremonie. Dit jaar waren ze een stuk steviger (en lichter) en ging het stukken beter. Maar ja, het gewicht van een volwassen man kunnen ze echt niet dragen — ontdekten de mannen van RANJ. Ze wonnen de Games for Health Europe Award voor Juf in a Box — maar gingen er daarna in een overvolle auto bovenop zitten.

  Het was de enige witte uil (net als de Control Industry Award is de Games for Health Europe Award een soort buitenbeentje bij de Dutch Game Awards), dus we kunnen stellen dat die momenteel zijn uitgestorven. Op de foto boven de uil vóór het zit-incident.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img