More

  [Uit Nu!] Shiny Treasure op iOS van Infinity Lane

  Infinity Lane? Kennen we die developer al? Shiny Treasure voor iOS is officieel hun eerste game, maar als we iets verder graven zien we dat het eigenlijk het team van GD8 Games is. De studio heeft een ‘re-brand en reorganisatie’ achter de rug en richt zich nu op ‘high-quality gaming experiences for mobile devices with 3D technology’. Shiny Treasure is een Tower Defense game met piraten. Je beschermt je schatten tegen hordes piraten die het strand opwandelen met allerlei wapentuig en een vleugje magie. De game is gratis en hier te krijgen.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=UGpj0Su81ME’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img