More

  [Uit Nu!] Shooting Cybertrash van Xform

  Nog geen week nadat Xform voor het eerst een Flash game had opgeleverd, komt de Utrechtse studio alweer met de volgende game. Shooting Cybertrash is een sidescrolling run-and-gun game in de traditie van Contra, gemaakt in het voor de studio zo vertrouwde Shockwave. De aarde wordt overspoeld door robotten en cyborgs out of space en het is aan jou om het ruimtetuig uit te schakelen. Studiobaas Pieterik Groesbeek-Albers is weer blij met deze nieuwe titel: “Shooting Cybertrash is de fijnste Shockwave cybertrash shooter sinds Hannibal met zijn olifanten over de Alpen trok.” Speel ‘m hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=zMUolz7cabo’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img