More

  [Nieuws] De Nederlandse gamesindustrie in cijfers — deel 1

  Control enquêteerde enkele tientallen Nederlandse studio’s – een zo representatief mogelijke steekproef. Niet alle respondenten beantwoordden alle vragen en waar we te weinig antwoorden kregen om een zinnig gemiddelde te berekenen hebben we extra studio’s ondervraagd.

  Wel hebben we alle meewerkende studio’s volledige anonimiteit beloofd, waardoor we – anders dan normaal bij een enquête – niet overal het aantal antwoorden kunnen tonen. Dat zou het immers te makkelijk maken een aantal gegevens terug te leiden tot specifieke studio’s. We geven toe, er zal een aardige foutenmarge in de uitkomsten zitten, maar het geheel biedt een aardige blik op de Nederlandse gamesindustrie. Tot slot van dit begin: hartelijk dank aan de vele studio’s die de tijd namen ons van deze gegevens te voorzien!

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img