More

  [Kort] NIEUW SCHANDAAL! IBB & OBB GEJAT! Oh nee, toch niet…

  Sommige games lijken op elkaar. Niet omdat de ene designer de ander nabootst, maar omdat ze los van elkaar tot gelijksoortige ideeën komen. Dit is het geval bij de game Duet van Matthew VanDevander en Sparpweed’s Ibb & Obb. Op IndieGame.com een heel aardig dubbel-interview met VanDevander (wacht even… Van-De-Van-Der, serieus?) en Ibb & Obb-bedenker Richard Boeser over toevalligheden die wellicht niet zo toevallig zijn als ze lijken. Lees het interview hier.

  (Bedankt Zo-ii en Rami)

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img