More

  [Uit Nu!] Claustrophilia van Sir Realism

  Het Nederlandse indieduo Sir Realism (Ingmar uit de Bos en Maxim Schoemaker) heeft onlangs Claustrophilia uitgebracht. Deze pittige puzzelaar stelt de reflexen en het doorzettingsvermogen van de speler behoorlijk op de proef. In een afgesloten kamer komen stenen op je af om je te verpletteren (of zoals Sir Realism dat zo mooi zegt: de stenen proberen je te knuffelen). Je enige verweer is ontsnappen aan de constant veranderende omgeving. Probeer de game hier online en koop ‘m vervolgens hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=t6pqLCHum2k’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img