More

  [Uit Nu!] Smart Grid Master van Media Monks

  Media Monks heeft voor netbeheerder Enexis, die het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland onder zijn hoede heeft, de game Smart Grid Master ontwikkeld. Het online spel is bedoeld om consumenten bewust te maken van de verschillende maatregelen die ze zelf kunnen nemen om het stroomverbruik terug te dringen. Zo leer je al spelende over dingen als Slimme Meters (die stroom teruggeven aan het netwerk, waardoor je geld terugkrijgt) en Slimme Apparaten (die pas werken als de vraag naar energie in het netwerk laag is). De game heeft thematische raakvlakken met Enercities van Paladin Studios, die energiegebruik bij stedenbouw inzichtelijk maakt door middel van een ontspannen online game. Smart Grid Master is ook zo’n lekker kabbelend spel geworden. Speel ‘m hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img