More

  [Uit Nu!] The Graveyard van Tale of Tales nu op Android

  Mooie timing heeft het Belgische Tale of Tales. Net nu hun artistieke game The Graveyard in de belangstelling staat door uitspraken van Naughty Dog Lead Game Designer Rich Lemarchand, komt het spel uit voor Android. Lemarchand noemde The Graveyard een grote inspiratiebron voor een bepaald level in Uncharted 2 en had daar met het indie duo een gesprek over op het podium van GameCity in Nottingham twee weken geleden. In het spel ben je een oude vrouw die een wandeling maakt over een kerkhof. Er zijn twee versies te downloaden, één gratis en één betaalde. Het enige verschil tussen de twee versies is dat de vrouw aan het einde kan sterven. Dat is overigens in de betaalde versie. Al eerder kwam de game uit op Steam en iOS.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img