More

  [Uit Nu!] INC van Orange Pixel nu op Android en iOS

  Orange Pixel heeft INC uitgebracht, een game voor iOS en Android. Het monochrome van de vorige games is vervangen door een mooie kleuren, maar alleen in de achtergrond. De personages -en dat zijn robotten in alle soorten en maten dit keer- zijn gewoon zwart witte gepixelde figuren. En zo hebben we dat het liefst van Orange Pixel. Er zit een episch verhaal aan de game geplakt, iets met verre toekomst, evil corporaties en robotten die mensen vervangen, maar het enige dat je moet weten is dat je door vier werelden en veertig levels speelt om Dr Robotus te redden.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ubAHasWwG6k’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img