More

  [Nieuws] Xperia wellicht interessant alternatief voor iOS AppStore

  Developers die games voor smartphones maken, doen er goed aan om hun games te optimaliseren voor de Sony Ericsson Xperia App Store en Promokanaal. Uit onderzoek (van Key Partner in opdracht van Sony zelf) blijkt dat Xperia bezitters (je weet wel, de ‘PlayStation’ telefoons waar een controller onder uit schuift) zeer bereid zijn te betalen voor games. Maar liefst 75 procent van alle gamedownloads op dit platform is betaald. Dat is aanzienlijk hoger dan op andere smartphones waar ongeveer een kwart van de gamedownloads betaald is. Het gaat vooral om games die geoptimaliseerd zijn voor de hardware buttons. Hoeveel Xperia Play’s er wereldwijd verkocht zijn is niet duidelijk. Volgens de woordvoerder van Sony Ericsson gaat de verkoop ‘volgens verwachting’.

  Bericht via gadgetgear.nl

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img