More

  [Nieuws] PlayToTV van Ex Machina zeer succesvol met The Voice of Holland

  De Thuiscoach-app van de populaire talentenjacht The voice of Holland, waar Ex Machina de technologie voor levert, is inmiddels ruim 370.000 keer gedownload. Het overgrote deel van de app-bezitters speelt ook trouw elke week mee. Ex Machina-baas Jeroen Elfferich is zeer tevreden over het succes van de app: “Onze technologie PlayToTV dient als platform voor de app en die houdt zich uitstekend. We hebben met de laatste update weer nieuwe functionaliteit toegevoegd zodat het voor de battles en liveshows geschikt blijft.” Het PlayToTV platform wordt voor meer dingen ingezet dan alleen The Voice of Holland: “Vorige week hadden we wereldwijd zeven tv programma’s waar de client werd gebruikt en er komt nog veel meer aan.” Elfferich is spreker op Game in the City op 24 november in Amersfoort.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img