More

  [Nieuws] 3D Toki Tori verschijnt 16 november op PSN

  Het nieuwe Playlogic brengt Toki Tori uit op 16 november op PlayStation Network. Two Tribes is natuurlijk de originele developer van het gele kuiken dat dit jaar officieel zijn tiende verjaardag viert, maar een paar jaar daarvoor al voor het eerst uit het ei kroop (daarover meer in Control nummer 28). De game bevat naast de oude vertrouwde puzzels ook zestien nieuwe levels en is voor het eerst in stereoscopisch 3D.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=UoWkiRYdCKM’]

  Voor de fans nog even een trailer uit den ouden doosch.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img