More

  [Event] Job & Stage Markt tijdens Game in the City

  LevelUp! organiseert in samenwerking met Control en Game in the City een Job & Stage Markt tijdens de workshopdag op Game in the City (vrijdag 25 november). Meer dan 400 studenten en beginnende gamesdevelopers bezoeken die vrijdag Game in the City. Dit is hét moment voor bedrijven om in contact te komen met nieuw talent.

  Gezien het publiek (dat dus voornamelijk bestaat uit studenten en startende gamesdevelopers) is dit event vooral geschikt voor bedrijven die stageplaatsen bieden of op zoek zijn naar mensen om junior posities te vervullen.

  Dankzij de bijdrage van LevelUp! is deelname aan de Job & Stage Markt kosteloos voor bedrijven. Ga voor meer informatie en het aanmeldformulier naar www.control-online.nl/jobmarkt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img