More

  [Uit Nu!] Tafelmonsters voor iPad van IJsfontein

  IJsfontein ontwikkelde voor educatieve uitgever Malmberg de iPad app Tafelmonsters om kinderen spelenderwijs te leren rekenen met de tafels. Dit is de eerste iPad game die IJsfontein maakte, maar het is zeker niet de eerste game voor Malmberg. Eerder al kwamen projecten als Taalactief en Taaljournaal uit. Onlangs werd ook bekend dat IJsfontein de ‘preferred supplier’ is voor de ontwikkeling van alle interactieve educatieve methodes en digiboard-applicaties van Malmberg. Download de game hier gratis.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img