More

  [Uit Nu!] Jimmy Pataya van Paladin Studios ook op Android

  Jimmy Pataya de game die Paladin Studios vorig jaar in twee weken maakte als test voor iPhone-development (en het sindsdien heel behoorlijk heeft gedaan), heeft nu ook een gratis Android versie. Je neemt de rol aan van skydiver Jimmy Pataya die zonder parachute het vliegtuig uitspringt (“Patayaaaa!“) en zijn vrije val in de ‘Grinder’ moet zien te overleven. Door het toestel (telefoon of tablet) te kantelen, stuur je Jimmy langs de draaiende wieken. Speciale powerups zorgen voor meer punten of bescherming. Download hem hier.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Wf642aaxARM’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img