More

  [Awards] Genomineerden voor Games for Health Award bekend

  Tijdens het Games for Health congres dat afgelopen maandag en dinsdag in Amsterdam is gehouden, zijn de drie genomineerde games voor een Games for Health Award bekend gemaakt. De Award is bedoeld voor de beste serious game op het gebied van zorg. In totaal presenteerden elf bedrijven hun games aan een driekoppige jury met daarin Marlies Schijven, Jeroen van Mastrigt en Ivo Wubbels. Uiteindelijk bleven drie games in de race: Dr. Bonneys Zappelix van M.M. Multimedia, Juf in the Box van Ranj Serious Games en Magician’s Apprentice van Grendel Games / Motek Medical.
  De winnaar wordt bekendgemaakt op 24 november bij de uitreiking van de Dutch Game Awards tijdens het Control Industry Dinner. Begin november worden de genomineerden voor de andere categorieën bekendgemaakt.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img