More

  [Uit Nu!] Serious Sam the Random Encounter van Vlambeer

  In opdracht van Serious Sam developer Croteam en publisher Devolver Digital heeft Vlambeer een eigen interpretatie van de bekende first person shooter gemaakt. Serious Sam the Random Encounter is volgens het duo ‘onze poging tot een JRPG’. Om daar vervolgens nog even snel aan toe te voegen: “We haten JRPG’s.” Om van de hectische gameplay van Serious Sam een turn based spelletje te maken, ligt niet erg voor de hand, maar het resultaat blijft verrassend dicht bij het bronmateriaal. “Met een episch verhaal van wel 12 regels”, zegt Jan Willem Nijman met een stalen gezicht. De game is nu te koop via Steam. 

   

  Serious Sam: The Random Encounter – Launch Trailer from Vlambeer on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img