More

  [Nieuws] Wip’n’Kip en Room Racers winnen Cinekid Award

  Wip’n’Kip van Fourcelabs en Room Racers van Lieven van Velthoven hebben gisteren beide een Cinekid Award gewonnen in de categorie Nieuwe Media. De juryprijs ging naar het uiterst slimme racespel Room Racers dat projectie gebruikt voor de autootjes, maar waar de baan wordt gebouwd met alledaagse voorwerpen. Zo ontstaan een uiterst dynamisch racespel omdat het parcours elk gewenst moment aangepast kan worden. De publieksprijs was voor het hilarische Wip’n’Kip waarbij twee tegenstanders tegen elkaar racen op levensgrote eh… wipkippen. Bekijk beide winnaars in de filmpjes hieronder.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=oxjGRL7ZiLE’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=gxdo13JcFjw’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img