More

  [Nieuws] Two Tribes kondigt Toki Tori 2 aan

  Het is eindelijk zover! Na talloze versies van dezelfde game op talloze platformen krijgt het beroemdste gele gamekuiken ter wereld eindelijk een echt vervolg! Toki Tori 2 heet de game (niet geheel onverwacht) en komt uit in het voorjaar van 2012 voor PC en Mac via Steam. Voor de ontwikkeling van de game roept Two Tribes de hulp in van fans. “Tweehonderd gamers krijgen de kans om de game al heel vroeg te testen via Steam”, zegt Creative Director Collin van Ginkel. “In eerste instantie is het niet meer dan een soort van interactieve concept art, maar gaandeweg groeit de game met inbreng van de community.” Geïnteresseerden kunnen zich hier melden. Check de Toki Tori 2 blog voor updates.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=TnXfrlXPMOI’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img