More

  [Uit Nu!] A Tale by Alex van Digital Dreams

  De sympathieke drie-voor-de-prijs-van-nul game A Tale by Alex van Digital Dreams is nu hier te spelen. Waarom drie-voor-de-prijs-van-nul? Nul omdat de game gratis is! Drie omdat je tegelijkertijd in drie levels speelt. De game gaat over de 9-jarige jongen Alex die in de huiskamer allerlei spannende avonturen bedenkt en daarbij het meubilair en allerlei huishoudelijk artikelen betrekt. In zijn gedachten is een stofzuiger een beer en de kat een monster enzovoorts. In het onderste scherm zie je Alex in zijn huis, het scherm erboven laat een vermenging van de realiteit met zijn fantasiewereld zien en het bovenste scherm is full out fantasie. Probeer het jochie ongedeerd door alle drie de werelden te leiden. Debuut game van het Utrechtse Digital Dreams.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=Lf_gdgeWCRk’]

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img