More

  [Nieuws] Eerste game van nieuwe Playlogic is Toki Tori voor PlayStation Netwerk

  Playlogic en Two Tribes hebben de handen ineen geslagen om Toki Tori naar de PlayStation 3 te brengen. Het is de eerste game die het doorgestarte Playlogic aankondigt nadat het bedrijf vorig jaar in financiële moeilijkheden geraakte en de studio in Breda moest sluiten. De game moet nog deze winter verschijnen op het PlayStation Netwerk. Na zijn debuut  in september 2001 op de Game Boy Color heeft het gele kuiken inmiddels op vijf zes platformen zijn puzzels opgelost, PC, Mac, iOS, Android, WiiWare en helemaal in het begin MSX (als Eggbert, dank Laurens voor de info). Voor de PS3-versie is een nieuwe game mode ontwikkeld met 16 nieuwe levels. Ook ondersteunt hij Move en stereoscopisch 3D.

   

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img