More

  [Uit Nu!] Color Pickle van Flavour nu met geluid nóg gevaarlijker

  Deze game is al even uit op Facebook en is een ware tijdvreter. Toch miste er iets in de oerversie, namelijk geluid. De game werd in ernstige stilte gespeeld en dat is nu aangepast. Op een heel slimme manier bovendien. Zo werkt Color Pickle: klik met je muis en zie hoe een cirkel steeds groter wordt. Houd dat zo lang mogelijk vol terwijl je aangevallen wordt door agressieve driehoekjes. Pak af en toe een power up en voila! Zo simpel kan verslavend zijn. De muziek zwelt aan elke keer dat je de knop indrukt en er zijn verschillende stijlen te ontdekken. Maar doe het niet! Het gaat onherroepelijk tijd vreten. We hebben je gewaarschuwd. Niet hier klikken.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img