More

  [Event] Van idee naar onderneming in 54 uur tijdens StartUp Weekend Utrecht

  Tijdens het StartUp Weekend Utrecht van 11 tot en met 13 november bouwen multidisciplinaire teams van designers, marketeers, ondernemers, webbouwers en game developers een gameconcept uit tot een startende onderneming. Het begint allemaal met een idee.  Alle deelnemers krijgen 60 seconden om hun idee te pitchen. De beste ideeën worden geselecteerd en daarom heen ontstaan teams van mensen die het verder willen uitwerken. Het StartUp Weekend is een uitgebreide versie van een gamejam, want rond het gameconcept wordt dus een business gebouwd. Uiteindelijk presenteren de teams hun case aan een jury van investeerders en ondernemers. De winnaars krijgen een geldbedrag waarmee ze hun bedrijf kunnen starten. Wereldwijd zijn er ruim 300 StartUp Weekends georganiseerd waaruit meer dan 2500 ondernemingen zijn ontstaan. De Utrechtse versie is gericht op interactieve media en games. Voor meer informatie klik hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img