More

  [Event] Gamelab vanavond over Cinekid finalisten

  Tijdens Gamelab #11 -in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam- komt een aantal Cinekid finalisten aan het woord over hun genomineerde game. Dit jaar waren 40 games ingezonden naar de jury van de Cinekid Nieuwe Media Award en daar zijn 12 games uit gekozen. Daar zitten net als vorig jaar behoorlijk wat Nederlandse games tussen, hopelijk sleept zo’n Nedergame ook de eerste prijs in de wacht. Vorig jaar won Rabbids Go Home van Ubisoft de Award. Onder leiding van Rogier Kahlmann vertellen mensen van Two Tribes en Little Chicken over respectievelijk Toki Tori en Raveleijn en Lieven van Velthoven over Room Racers. De avond begint om 20 uur.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img