More

  [Nieuws] NHTV studenten winnen Games for Health Jam

  Vijf studenten van de NHTV in Breda, opererend onder de naam CalmCuttleFish, hebben dit weekend de Games [4 Health] Jam 2011 gewonnen. Hun game Sumo Salad won na 50 uur van 11 andere games, gemaakt door in totaal 65 personen. Het weekend was georganiseerd door Fontys Hogeschool ICT en de Technische Universiteit Eindhoven met als doel games te ontwikkelen die aanzetten tot bewegen. Deze gamejam pas binnen het PlayFit onderzoekstraject waarin onderzocht wordt hoe gametechnieken kunnen helpen tieners actiever te maken. CalmCuttleFish won 500 euro en mag samen met vier andere teams hun game presenteren op het Games for Health Europe congres op 24 en 25 oktober in Amsterdam. Kijk hier voor foto’s van het weekend.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=BvqxU8SI33o’]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img