More

  [Filmpje] Trailer van Serious Sam: the Random Encounter

  Zo vrijdagmiddag na de lunch begint het grote aftellen tot het weekend. Of dan toch zeker tot de vrijdagmiddagborrel (of erger: de vrimibo). Om de tussenliggende tijd te overbruggen, kijk je hoogstwaarschijnlijk flauwe Youtube filmpjes of zoek je nummers voor de playlist van Lullige-Liedjes-Vrijdag. Laten wij dan net de remedie hebben tegen al die nutteloze bezigheden, de gameplay trailer van Serious Sam: the Random Encounter van Vlambeer. Toch weer bijna een minuut dichterbij dat eerste koude biertje. De game verschijnt op 24 oktober voor de PC.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img