More

  [Nieuws] Twee ton voor winnend game idee in de zorg

  Zorgverzekeraar CZ stelt 200.000 euro ter beschikking voor de realisatie van het beste gameconcept in de gezondheidszorg. De prijsvraag The Future of Health Award staat open voor gamedevelopers (professionals en studenten) en zorgverleners en heeft als doel een serious game op te leveren ‘die bijdraagt aan de kwaliteit en betaalbaarheid van de gezondheidszorg’. Tijdens het Games for Health Europe congres in Amsterdam op 24 en 25 oktober krijgen deelnemers vijf minuten om hun idee te presenteren aan een internationale jury. Vijf ideeën worden genomineerd en uiteindelijk wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de finale bij TEDxMaastricht op 2 april 2012. Inschrijven voor de Future of Health Award kan tot en met 23 oktober hier.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img