More

  [Uit Nu!] Gosu-Blox van Golabi Studio en Thomas Pathuis

  Het slimme puzzelspel Gosu-Blox dat Thomas Pathuis nu voor iOS heeft uitgebracht, begon zijn leven als een bordspel. Pathuis ontwikkelde het voor de toelatingstoets voor de opleiding Game Design and Development aan de HKU als ‘geverfde houten blokjes in een sigarendoosje’. Pathuis werd aangenomen, maar ook op de gamesopleiding van de NHTV in Breda. Hij koos uiteindelijk voor Breda. Twee jaar later heeft hij samen met programmeur  Siamak M. Mirzaie (samen met zijn broer Golabi Studio) het bordspel omgebouwd naar het iOS dat nu hier te koop is.

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img