More

  [Event] Night of the Nerds met aantal Nederlandse games

  Op de Night of the Nerds in het ScienceCenter Nemo in Amsterdam staan zaterdag een aantal leuke Nederlandse gameprojecten. Zo is onder meer Mimicry te zien van Monobanda, een bijzondere ervaring waarin het spelen in een zandbak wordt gecombineerd met het spelen van een game. Ook kun je lekker rondscheuren met de uiterst slimme racegame Room Racers van Lieven van Velthoven. In deze game maak je een racetrack van alledaagse objecten en race je daar met virtuele autootjes overheen. Onder leiding van Sander Veenhof kunnen bezoeker zelf een augmented reality game maken voor hun smartphone.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OCJxGf5YlwY’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img