More

  [Event] Load it! Games in het Stedelijk Museum Amsterdam

  Zijn games kunst? Een vraag waar eindeloos over gefilosofeerd/geouwehoerd kan worden en morgenavond gebeurt dat op hoog cultureel niveau. In het Stedelijk Museum in Amsterdam presenteert Virtueel Platform een avondje kunstzinnige games. Na een paneldiscussie debuteren drie games die tot stand zijn gekomen uit een project van Submarine Channel en het Stedelijk Museum. Een kunstenaar werd daarbij gekoppeld aan een gamedeveloper met uiteenlopende resultaten. De drie speelbare games zijn Sollmann (Part 1: The Harbour), FLX. and Styleclash – The Painting Machine Construction Kit.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img