More

  [Nieuws] Veel filmmakers, weinig developers op Film- & Gamesborrel

  Deze week vond in Utrecht het Nederlands Film Festival (NFF) plaats. Met zoveel filmmakers op één plaats — pal voor de deur van een grote verzameling gamesbedrijven (de Utrechtse Neude), was één en één snel twee. Oftewel, afgelopen maandag konden film- en gamemakers elkaar ontmoeten tijdens de Film- &  Gamesborrel in de Utrechtse Dutch Game Garden. Meestal blijven de filmmensen weg bij dit soort combi-events, maar niet dit keer. Enkele tientallen producenten en regisseurs (waarvan sommigen met een indrukwekkende staat van dienst) wilden in contact komen met gamemakers. Die groep was echter zowaar ondervertegenwoordigd. Sommige developers die er wel waren hadden tegen het eind van de avond hun zakken vol leads. Volgend jaar een nieuwe kans.

  De Film- & Gamesborrel was georganiseerd door MEDIA Desk Nederland, de NFF, Control, DGG en Syntens.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img