More

  [Filmpje] Projection mapping op de Dom in Utrecht met retro games

  Vorige week heeft z25 -stichting voor kunst en nieuwe media- een videoprojectie op de Domtoren in Utrecht verzorgt. Altijd leuk dat projection mapping en ook relevant voor ons gamesliefhebbers, want vanaf ongeveer 7.30 minuut begint een sectie met retrogames (als je al een excuus nodig had om even te kijken). Deze ‘Bilderraus’ is tot stand gekomen door een samenwerking van verschillende kunstenaars, check hier wie er mee heeft gedaan.

  Bilderraus | VJ op de Dom from z25.org on Vimeo.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img