More

  [Filmpje] Twee evenementen over kunst en games / technologie, twee verschillende stijlen

  Nederland kent steeds meer evenementen waar games een belangrijke rol spelen. Aanstaand weekend is er Firstlook, een gamebeurs pur sang van de makers van Gamekings. 24 en 25 november is in Amersfoort Game in the City, waar ook de Dutch Game Awards worden uitgereikt. Nu gaande is Game-City in Den Bosch, met een rijk gevuld programma over de connectie tussen games en kunst. Vanaf 18 november is er tien dagen STRP Festival in Eindhoven waar onder andere interactieve kunst, film, muziek en games samenkomen. Game-City en STRP Festival hebben allebei een ‘leader’ -een introfilmpje- waarmee de sfeer van het evenement vangen. Check ze hieronder.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=fWSFMqw4DaM’]

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=ijSZIhWOj0U’]

  concept & artdirection HeyHeyHey en Bart Hess

   

   

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img