More

  [Nieuws] Iron Grip: Marauders van Isotx eerste Nederlandse game op Free-to-play kanaal van Steam

  Isotx is de eerste Nederlandse studio die een game uitbrengt via het Free-to-play kanaal van Steam. De game Iron Grip: Marauders, die begin dit jaar uitkwam en ondertussen een bescheiden schare fanatieke volgelingen kent, is vanaf volgende week rechtstreeks via Steam te spelen. Gamers kunnen ook een shortcut downloaden zodat het spel gewoon vanaf de desktop opstart. Het spel is dus gratis te spelen en eventuele in-game aankopen worden betaald via de Steam wallet. Isotx baas Vincent van Geel is uiteraard blij met de samenwerking met Steam: “Het Free-to-play kanaal is een ideaal platform om onze game te introduceren bij een groter publiek.” Voor wie het nog niet wist: Iron Grip: Marauders is een mix tussen turn-based en real-time strategy. Het is de vierde game in de Iron Grip serie.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img