More

  [Nieuws] GameMaker: HTML5 vanaf vandaag te koop

  YoYo Games noemt het nog een beta en de verkoopprijs is voorlopig nog maar 99 dollar (dat wordt later 199 dollar) maar GameMaker: HTML5 is de volledig functionerende versie en vanaf vandaag te koop. Early adapters die de game-engine nu kopen voor de gereduceerde prijs worden straks gewoon ge-upgrade naar de ‘gold’ versie. GameMaker: HTML5 genereert met een simpele druk op de knop kant-en-klare browsergames van de games die je op de oude vertrouwde GameMaker-manier maakt. Die games draaien op de iPhone en iPad (en op Microsoft’s nieuwe interface voor desktop, mobiele telefoons en tablets).

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img