More

  [Nieuws] GameMaker: HTML5 vanaf vandaag te koop

  YoYo Games noemt het nog een beta en de verkoopprijs is voorlopig nog maar 99 dollar (dat wordt later 199 dollar) maar GameMaker: HTML5 is de volledig functionerende versie en vanaf vandaag te koop. Early adapters die de game-engine nu kopen voor de gereduceerde prijs worden straks gewoon ge-upgrade naar de ‘gold’ versie. GameMaker: HTML5 genereert met een simpele druk op de knop kant-en-klare browsergames van de games die je op de oude vertrouwde GameMaker-manier maakt. Die games draaien op de iPhone en iPad (en op Microsoft’s nieuwe interface voor desktop, mobiele telefoons en tablets).

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img