More

  [Event] Jan-Bart van Beek presenteert de favoriete games van Guerrilla Games op Nederlands Film Festival.

  Guerrilla Games‘ Art Director Jan-Bart van Beek presenteert tijdens het Nederlands Film Festival -zondag 25 september- een themaprogramma waarin hij praat over de games en films die de makers van Killzone hebben geïnspireerd. De avond heet ‘De Favoriete Gameavond van Guerrilla Games’ en is bedoeld om de wereld van de cinema te verbinden met die van games. Volgens de samenstellers van het Film Festival gebeurt er iets magisch als je het interactieve karakter van games samenvoegt met de emotionele betrokkenheid van games.  De rap pratende Van Beek heeft anderhalf uur om het publiek rond te leiden in de wondere wereld van Killzone en zijn vele inspiratiebronnen. Zondag 25 september 19.30 uur, Filmtheater ’t Hoogt in Utrecht.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img