More

  [Uit Nu!] Barrr voor Android van nieuwe studio Firedroid

  De piratengame Barrr is uiteraard gisteren gelanceerd toen we met zijn allen uitbundig ‘Talk like a Pirate Day‘ aan het vieren waren. In de game beheer je een piratenbar en moet je de niet-zo-heel-gevaarlijke piraten bezig houden met typische piratenbezigheden als karaoke, gamen of darten. Wees gerust, de game heeft ook bier, tattoos en ooglapjes in overvloed. Barrr is gemaakt door Roy van der Veen en Mariecke Kouwenberg -in eerste instantie als onderdeel van hun studie Kunst & Techniek in Enschede. Na hun studie hebben ze de game verder ontwikkeld en uitgebracht voor Android toestellen. Van der Veen en Kouwenberg hebben nu gamestudio Firedroid opgericht die zich vooral gaat richten op games voor mobiele platformen. Barrr is hier te koop.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=FOckxhZ8pY0′]

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img