More

  [Nieuws] Weer een sterk staaltje leentjebuur met deze Swords & Soldiers-kloon

  Het gebeurt vaker, we weten het. Developers ‘lenen’ om de haverklap van andere games en dat is ook helemaal niet erg, want moeten we nou echt elke keer hetzelfde wiel opnieuw uitvinden? Toch is het lenen de ene keer wat brutaler dan de andere keer. Ook in dit geval van Swords & Soldiers-kloon Pat Pat Pets! dat nu te koop is voor de iPad. Check het filmpje en zie hoe de developer werkelijk alle mechanics van de game van Ronimo heeft gekopieerd. Kijk dan nog eens goed naar de naam van de developer: Beijing  TianYiXunLing Tech Co en voel dan de trots dat ze zelfs aan de andere kant van de wereld ‘geïnspireerd’ zijn door je game. En dat zijn de mannen van Ronimo Games dan ook. Apetrots.

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=WmQP3yDLFAA’]

  Exposure HKU Games | 28 en 29 juni | Bibliotheek Neude in Utrecht | Toegang is gratisspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img