More

  [Nieuws] Nederlandse ‘user generated movie’ krijgt ook een game

  Entertainment Experience, een initiatief waar onder meer Paul Verhoeven, Martin Koolhoven en Kim van Kooten aan meedoen, heeft als doel de eerste Nederlandse ‘user generated’ film op te leveren. Het publiek wordt gevraagd input te geven voor 8 scenes van 3 minuten en daar wordt een film van gemaakt (user generated). Paul Verhoeven maakt vervolgens geïnspireerd door diezelfde input een eigen film (user inspired). Lees de spelregels hier nog eens na. Nadat de film is geschoten, is het ook de bedoeling dat er een game wordt gemaakt naar aanleiding van de user generated film. Daarvoor is IQU oprichter Reinout te Brake ingeschakeld. In het persbericht zegt hij: “Ik vind het een grote eer om betrokken te worden bij het maken van bij mijn weten de eerste Nederlandse filmgame ooit. Alleen al de gedachte aan het hele proces vind ik uitermate inspirerend, want er zit genoeg kwaliteit onder de Nederlandse gamesontwikkelaars.” Geïnteresseerde developers kunnen hier meer info vinden.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img