More

  [Uit Nu!] Superhelden.nl van Active Worlds Europe

  [yframe url=’http://www.youtube.com/watch?v=OkX9ntWgQWY’]

  Superhelden.nl is een game gebaseerd op het boek, eh… Superhelden.nl van Marcel van Driel. In dat boek “mogen alleen de allerbeste spelers door naar de geheime levels op het virtuele eiland Pala”. Kijk, een mooi uitgangspunt om die virtuele wereld dan werkelijk te bouwen. Active Worlds Europe nam deze taak op zich. Spelers krijgen eerst een stel mini-games voor de kiezen of gaan direct naar het echte virtuele eiland Pala (‘echt virtueel’, want het virtuele eiland Pala in het boek is ‘niet echt virtueel’. Snapt u? Nee. Ik ook niet meer. Kan een filosoof deze lagen uit elkaar trekken?)

  Enfin, iedereen die geïnteresseerd is kan het uitproberen (helaas alleen Windows) op, je raadt het al: www.superhelden.nl.

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img