More

  [Event] Verbaal knokken op de DiGRA Conferentie

  Op dit moment staan onderzoeker David Nieborg (links) en Art Director Jan-Bart van Beek (rechts) op het punt het met elkaar oneens te zijn tijdens de DiGRA Conferentie THINK DESIGN PLAY. Nieborg gaat namelijk beweren dat er een economische logica (lees: commerciële onvermijdelijkheid) zit achter het verschijnen van sequels (lees hier de synopsis). Vervolgens mag Van Beek reageren (al weer 10 jaar Art Director van de Killzone-serie). Morgen is de laatste dag van het congres.

  GDC2024

  USE CODE 10off-control-GDC2024 TO GET 10%OFF FOR GDC ALL ACCESS, CORE AND SUMMITS PASSESspot_img

  Nieuwsbrief

  OP VRIJDAGMIDDAG KORT NIEUWS EN EEN WEEKOVERZICHT IN JE INBOX. KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM JE AAN TE MELDENspot_img

  Nieuws en tips

  KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER OM TIPS EN NIEUWS MET CONTROL TE DELENspot_img